1Hodaot
*ברכות לסטודנטיות טל לביא, מיה קפורובסקי ונינה קוסקנן על זכייתן במלגת ההצטיינות במסלול המחקרי של התואר השני.

*שבוע פתוח לתואר שני באוניברסיטת חיפה יוצא לדרך בין ה21-25.6, במהלכו יתקיימו מפגשים מקוונים בזום למגוון תכניות במסגרת הפקולטה למדעי הרוח! לפרטים נוספים:

*ברכות חמות לתלמידי הב"א והמ"א על זכייתם במלגה לאור הישגיהם הלימודיים:
 ב"א: שחר הרשקו, קיריל גנקין, יבגני שוצגול, סיוון קוזקס, עמית מועלם ושלמה צזנה.
 מ"א: הדר פישר, קלואי קריין, כריסטיאן פרנק ואיימי קסלר.

*לגב' גלית אגיון ומשפחתה ברכות להולדת הנכד.

*למרווה אברהם ומשפחתה ברכות להולדת אריאל.

*לתמר שובל ומשפחתה ברכות להולדת שירה.

*הכנס השנתי של מחקרי המכון לארכיאולוגיה ע"ש זינמן יתקיים ב-16 לדצמבר 2019.
צפו בתכנית הכנס.

*ברכות חמות לתמר שובל לקבלת מלגת ההצטיינות ללימודי הדוקטורט.

*ברכות לטל פריד ולהראל שוחט על זכייתם במלגת המחקר היוקרתית לדוקטורנטים ע"ש רוטנשטרייך.

*ברכות חמות למידורי אינטראטור, גורנופולסקי אילנה, אלכסנדרובסקי דניאלה, בינשטוק דני וקאתרין אוג'ימה לרגל קבלת מלגת ההצטיינות לשנה השניה של התואר שני.

*ברכות חמות לד"ר רון שימלמיץ לרגל הצטרפותו לסגל החוג.

*למסיימי התואר השני בהצטיינות בחוג לארכיאולוגיה, רחל בלוויס, קייטי פוקלינגטון, תמר שובל, הראל שוחט ונבות רום, ברכות חמות והמשך הצלחה בכל אשר תעשו. כל הכבוד.

החוג לארכיאולוגיה מאחל לכלל הסטודנטים והסגל חג שמח ואביב נפלא!

*למרווה אטיאס, עמית מועלם, שחר רטר, אלינה ברלין, עדי לוי, איציק לוין, האלה חלבי וסיון קוסקס, ברכות חמות לרגל קבלת מלגות הצטיינות לתואר ראשון מהחוג והפקולטה – המשיכו להצליח ולהצטיין.

*לקתרין אוג'ימה, אילנה גורנופולסקי ודניאלה אלכסנדרובסקי, ברכות חמות עם קבלת מלגות ההצטיינות לתואר שני מהחוג והפקולטה – עלו והצליחו

*לדנית סאיג, הדס משגב, נינה קוסקן, שמרית סאלם, דינה פיאט גכט ויריב נופך, ברכות חמות לרגל קבלת מלגות ההצטיינות של מגמת שימור בחוג. המשך הצלחה בלימודיכם.

החוג והמכון לארכיאולוגיה מרכינים ראש ומשתתפים בצער המשפחה והחברים עם לכתו של פרופ' עמוס קלונר, מבחירי הארכיאולוגים בארץ, אוהב אדם ואוהב הארץ. יהי זכרו ברוך.

החוג והמכון לארכיאולוגיה מרכינים ראש ומשתתפים בצער משפחות רונן וחכלילי עם פטירתם של פרופ' אברהם רונן ופרופ' רחל חכלילי ממקימי החוג והמכון לארכיאולוגיה באוניברסיטת חיפה. יהי זכרם ברוך.

*
לגולן שלוי, תלמיד דוקטורט בחוג ולכל משפחתו, מזל טוב גדול להולדת הבן - יעל מכולנו בחוג לארכיאולוגיה.

* לד''ר יצחק יפה, ברכות על קבלת מלגת אלון והצטרפותך לסגל החוג.

* לד''ר יצחק יפה, ברכות על קבלתך לפורום החוקרים הצעירים של האקדמיה הישראלית למדעים לשנה''ל תשע''ט.

* לד''ר נמרוד מרום, ברכות לרגל קבלת מענק ה-ERC והצטרפותך לסגל החוג.

* ברכות למייסון סימור וצ'נג ליו לרגל קבלת מלגת הצטיינות בתואר השני - Well done!

*לגולן שלוי, רבקה חזן ומעין לב - כל הכבוד וברכות לקבלת מלגת רוטנשטרייך היוקרתית לתלמידי דוקטורט. המשיכו להצטיין והצלחה בהמשך מחקר הדוקטורט.

*החוג לארכיאולוגיה מברך את כל מסיימי התואר הראשון - ברכות חמות והצלחה בהמשך הדרך לתארים המתקדמים.

*החוג לארכיאולוגיה מברך את 17 מסיימי התואר השני השנה - עלו והצליחו והמשיכו במחקר פורה ומעניין.

*לאילנה גורנופולסקי ברכות לסיום לימודי התואר הראשון בהצטיינות יתרה - יישר כח והצלחה בלימודי התואר השני.
* לגולן שלוי (דוקטורט) ומרוה עגנון (תואר שני) ברכות לקבלת מלגה מהקרן ע''ש הנקה ומשה (מהלה מסרי) רוה ז''ל. ברכות והצלחה בדרך.

* לליאת קורדובני, אורית בורטניק ואהרון גרנות ברכות חמות לקבלת מלגות ההצטיינות של מגמת שימור בחוג - עלו
והצליחו וכל הכבוד.

*לרבקה חזן ברכות חמות לרגל זכייתך במלגת וולף היוקרתית כאות הערכה ועידוד להצטיינותך בלימודי התואר השלישי בחוג לארכיאולוגיה באוניברסיטת חיפה. כל הכבוד והמשיכי להצטיין.

* לארז אדמה ברכות לקבלת מלגה מטעם הבמה לתולדות ארץ ישראל והעם היהודי לתלמידי MA - תשע''ח. עלה והצלח.

*לרבקה חזן ברכות לרגל זכייתך כמצטיינת הדיקן ללימודים מתקדמים בלימודי התואר השני ולהילדה טורס ומעיין לב ברכות על קבלת התואר השני בהצטיינות - עלו והצליחו והמשיכו להצטיין.

*ברכות חמות ללי פרי-גל להולדת הבן אהוד ולקבלת הדוקטורט מכולנו בחוג

* לגל ברמטוב-פז, תלמידת דוקטורט בחוג לכל המשפחה, מזל טוב גדול להולדת הבת - פלג מכולנו בחוג לארכיאולוגיה.

ברכות חמות לרגל הופעת קובץ מאמרים מיוחד בעריכתם של פרופ' דני רוזנברג וד"ר ראובן ישורון לכבודה של פרופסור מינה וינשטיין-עברון עם פרישתה לגמלאות. הקובץ התפרסם במגזין Quaternary International

החוג לארכיאולוגיה מברך את פרופ' (אמריטוס) רוני רייך לרגל זכייתו בפרס בהט לספר העיון המקורי הטוב על ספרו: "יום ביומו: חיי היום-יום של הישוב היהודי בארץ ישראל בשלהי ימי הבית השני לאור הממצא הארכיאולוגי" - ברכות חמות מכולנו וכל הכבוד

לתלמידי תואר שני בחוג תמר שובל, הראל שוחט ורחל בליויס ברכות חמות לרגל קבלת המלגה מהקרן ע"ש מרים וצבי קדיש ז"ל - ברכות חמות והמשיכו להצליח ולהצטיין

* החוג לארכיאולוגיה מברך את תלמידותיו זהר תורג'מן, רבקה חזן, קרולינה חרובי וקיירה ביילי לקבלת מלגות ההצטיינות לדוקטורט (תשע''ח) - עלו והצליחו